Dismantling ‘The Barn’

A lot can change in a week! There is a hole in the sky as ‘The Barn’ is dismantled. In the current redevelopment plans, the siding on the right will be reconnected to the shed road on the left, forming a loop into the yard again. The stone setts on the right (under the telehandler) are to be replaced with an access road, which will cross both lines roughly where I am standing to take the picture. This will take traffic away from the current choke point around the front of the Olive Shed.

IMG_1651

IMG_1653

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s